-->

Γρηγοριάδου Μαρία


Η ιατρός Μαρία Γρηγοριάδου - Μανουσάκη είναι Ειδική Παθολόγος, που ασχολείται με όλο το φάσμα της Παθολογίας, είναι δε εξειδικευμένη στην αντιμετώπιση αγγειακών νοσημάτων, υπέρτασης, σακχαρώδη διαβήτη και παχυσαρκίας.

 

 

 

Το Ιατρείο

Το ιατρείο μας λειτουργεί στη Δραπετσώνα από το 2003, μετά από απόφαση της ιατρού να αποχωρήσει από τη μόνιμη θέση επιμελήτριας που κατείχε στο ΕΣΥ. Μέσα από το ιδιωτικό ιατρείο η άσκηση του λειτουργήματος της Ιατρικής διασφαλίζει την άριστη παροχή υπηρεσιών, σε συνθήκες που επιτρέπουν την απρόσκοπτη επικοινωνία και συνεργασία ασθενούς και θεράποντα ιατρού. Τα νοσήματα που αντιμετωπίζονται καλύπτουν όλο το φάσμα της Παθολογίας, δίδεται δε ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρωτογενή και δευτερογενή πρόληψη και αντιμετώπιση των αγγειακών νοσημάτων και στην εξειδικευμένη διαχείριση περιστατικών υπέρτασης, σακχαρώδη διαβήτη, διαβητικού ποδιού και παχυσαρκίας.
Πρωταρχική μας μέριμνα είναι η εφαρμογή των κανόνων της ορθής ιατρικής πρακτικής, η τήρηση της ιατρικής δεοντολογίας και ο σεβασμός της προσωπικότητας του ασθενούς. Σκοπός μας είναι η ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας στο πλαίσιο της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ ασθενούς και ιατρού.

Το ιατρείο μας λειτουργεί στη Δραπετσώνα από το 2003, μετά από απόφαση της ιατρού να αποχωρήσει από τη μόνιμη θέση επιμελήτριας που κατείχε στο ΕΣΥ. Μέσα από το ιδιωτικό ιατρείο η άσκηση του λειτουργήματος της Ιατρικής διασφαλίζει την άριστη παροχή υπηρεσιών, σε συνθήκες που επιτρέπουν την απρόσκοπτη επικοινωνία και συνεργασία ασθενούς και θεράποντα ιατρού. Τα νοσήματα που αντιμετωπίζονται καλύπτουν όλο το φάσμα της Παθολογίας, δίδεται δε ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρωτογενή και δευτερογενή πρόληψη και αντιμετώπιση των αγγειακών νοσημάτων και στην εξειδικευμένη διαχείριση περιστατικών υπέρτασης, σακχαρώδη διαβήτη, διαβητικού ποδιού και παχυσαρκίας.Πρωταρχική μας μέριμνα είναι η εφαρμογή των κανόνων της ορθής ιατρικής πρακτικής, η τήρηση της ιατρικής δεοντολογίας και ο σεβασμός της προσωπικότητας του ασθενούς. Σκοπός μας είναι η ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας στο πλαίσιο της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ ασθενούς και ιατρού.

Στο ιατρείο μας παρέχονται:
  • Έλεγχος των περιφερικών αγγείων με υπερήχους Doppler
  • 24ωρη καταγραφή αρτηριακής πίεσης (Holter πιέσεως)
  • Αντιμετώπιση διαβητικών, ισχαιμικών και φλεβικών ελκών
  • Έλεγχος και αντιμετώπιση παχυσαρκίας (λιπομέτρηση, 24ωρη καταγραφή φυσικής δραστηριότητας, διατροφικά προγράμματα)

sm1sm2sm3sm4

 

Ώρες Ιατρείου

Δευτέρα - Πέμπτη

17:00 - 21:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή

9:00 - 13:00

ΙΑΤΡΕΙΟ

Χατζοπούλου 30, Δραπετσώνα ΤΚ18648

Τηλ:210 4623262

Fax:210 4625817

 

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
107387

Αναζήτηση